b&b

In verband met de verkoop van de Auw Sjoekelaatfabriek, worden er even geen reserveringen meer aangenomen. Na een kleine verbouwing zal in het komend jaar de Auw Sjoekelaatfabriek weer voor u beschikbaar zijn. Hou de site in de gaten.

 

 

 

 

De Bed & Breakfast kamer is eenvoudig maar smaakvol en kunstzinnig  ingericht. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw.  U heeft een comfortabel 2-persoonsbed, tv, koelkast en eigen badkamer met wastafel, toilet en douche ter beschikking.

De Stichting Bed & Breakfast heeft onze B&B kamer gewaardeerd met drie tulpen

Bij Booking.Com is de gastenwaardering voor onze B&B kamer  al jaren hoog. Gemiddeld over 2017 was onze gastenwaardering 8,8.

Ons streven is er natuurlijk op gericht dit hoge waarderingscijfers vast te houden en u als onze gasten daarmee een plezierig en aangenaam verblijf te laten hebben.

Het is eventueel op verzoek mogelijk een extra kamer te reserveren. Wel zal men dan de badkamer moeten delen. Deze kamer heeft twee losse 1 persoon bedden en is voor het overige eenvoudig maar netjes ingericht. Deze kamer is bedoeld als men met een bevriend koppel of kinderen bij ons wil verblijven. De kosten van deze kamer zijn hetzelfde als de B&B kamer.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Heeft uw fietsen, scooters, motors of classic car bij u, kunnen deze evt. gratis veilig achter slot en grendel in onze garage gestald worden. Geef dit svp dan wel van te voren even door, zodat de ruimte in de garage vrijgemaakt kan worden.

Het uitgebreide ontbijt wordt door uw gastvrouw ‘s morgens op de kamer geserveerd op het door u gewenste tijdstip (niet voor zeven uur).

Informatie over activiteiten in de omgeving zijn volop aanwezig. Wilt u adviezen over wandeltochten in de omgeving willen wij u graag van informatie voorzien.  Het VVV kantoor is overigens op loopafstand in het centrum van het dorp aanwezig.

De B&B kamer kan binnen anderhalf uur beschikbaar zijn, bel daarom voor beschikbaarheid  naar 043-4501909 of het GSM nummer 06-25165316.

Bij een reservering is de inchecktijd tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Mocht dit niet haalbaar zijn, svp even overleggen.

De uitchecktijd is  uiterlijk ‘s morgens 10.00 uur.